Een goedgevulde luiertas

Een goedgevulde luiertas

Een korte trip naar de supermarkt of een dagje de deur uit: waar je ook met je kleintje naar toe gaat, een goedgevulde luiertas is altijd belangrijk. Door de juiste essentials in je mombag te hebben, ga je een stuk relaxter op pad. Maar wat moet er dan allemaal in die verzorgingstas zitten? VanZus vertelt je er alles over!

VanZus goedgevulde luiertas blog

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Met een ruime luiertas van merken als Jollein, Done by Deer of Konges Slojd zet je de eerste stap in de juiste richting. Gelukkig hebben we bij VanZus een groot assortiment aan ruime tassen in verschillende kleuren en prijsklassen en van veel verschillende merken. Veel van onze verzorgingstassen hebben vakjes in de tas en handige hengsels waarmee je de tas aan je kinderwagen kan hangen. Soms zit er zelfs een luiermatje in de tas, zoals bij de puffed luiertas van Jollein.

Naast de luiertas zelf is het natuurlijk ook heel belangrijk om de juiste spullen erin mee te nemen. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Geen zorgen, wij gaan je er alles over vertellen.

VanZus goedgevulde luiertas blog

 

Wat zit er in je luiertas?

Om goed voorbereid op pad te gaan, is een goedgevulde luiertas van belang. De volgende items kunnen zeker niet in je mombag ontbreken:

VanZus goedgevulde luiertas blog

 

VanZus helpt je bij het vullen van jouw luiertas

Als je nog op zoek bent naar de perfecte luiertas of andere essentials voor in je verzorgingstas, dan is VanZus er voor jou! We hebben alles wat je nodig hebt om goed voorbereid op pad te gaan, zodat je zonder zorgen kunt genieten van quality time met je kleintje!

Related posts