Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Blijf op de hoogte en ontvang updates over onze nieuwe producten, sale en andere acties.

Cart 0

Ruilen & Retourneren

Soms kan het gebeuren dat u vol verwachting uw bestelling uitpakt om tot de conclusie te komen dat wat u besteld heeft absoluut niet is waar u zo op hoopte. Dat vinden wij uiteraard heel erg vervelend! Wanneer u een artikel wilt ruilen verzoeken wij u het volgende goed door te nemen en de genoemde stappen te doorlopen.

 

Neem contact op

Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@vanzus.nl waarin u duidelijk uw gegevens, het ordernummer, het te ruilen artikel en het artikel wat wij u mogen opsturen vermeldt.

Wacht met opsturen totdat u onze e-mail met nadere instructies heeft ontvangen.

 

Het nieuwe artikel

Na ontvangst controleren wij de retourzending.
We zullen hierbij onder andere controleren of het artikel nog in perfecte en ongebruikte staat is, of het nog voorzien is van de originele verpakking, aangehechte labels en of er geen beschadigingen zijn. Na de controle sturen wij, wanneer er geen onregelmatigheden gevonden zijn, zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen zeven dagen) het nieuwe artikel naar u.

 

Uitzonderingen

Met uitzondering van bestellingen/artikelen waarbij VanZus een fout heeft gemaakt kunnen de volgende artikelen niet geruild worden wanneer:

  • artikelen gebruikt zijn;
  • artikelen buiten onze schuld beschadigd zijn geraakt na bezorging bij u of een door u aangewezen partij;
  • artikelen die ontdaan zijn van de originele verpakking en/of labels;
  • artikelen die speciaal voor u gemaakt, gepersonaliseerd of samengesteld zijn.

 

U twijfelt?

Leg uw probleem in geval van twijfel of ontevredenheid alstublieft aan ons voor. We denken graag mee!

 

Artikelen retourneren?

Bent u niet tevreden over een artikel en wilt u deze retourneren? Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@vanzus.nl waarin u duidelijk uw gegevens, het ordernummer en het te retourneren artikel vermeldt. Wacht met opsturen totdat u onze e-mail met nadere instructies heeft ontvangen.

 

Na ontvangst controleren wij de retourzending. We zullen hierbij onder andere controleren of het artikel nog in perfecte en ongebruikte staat is, of het nog voorzien is van de originele verpakking, aangehechte labels en of er geen beschadigingen zijn. Na de controle storten wij, wanneer er geen onregelmatigheden gevonden zijn, zo spoedig mogelijk uw geld terug.